De e smoker, een scala aan mogelijkheden

Het traditionele roken heeft afgedaan. De gezondheidsrisico’s voor de roker, maar ook voor zijn omgeving zijn uiterst schadelijk, en al jaren welbekend. Het is niet voor niets dat het traditionele roken steeds verder actief wordt teruggedrongen. Gelukkig voor de liefhebber is er een alternatief, een elektronische sigaret ofwel de e smoker, waar helemaal geen schadelijke verbrandingsgassen meer aan te pas komen. Hoe werkt zo’n e smoker en wat zijn de mogelijkheden?

Alternatief zonder verbranding
In een traditionele sigaret wordt de tabak verbrand, waardoor de stoffen vrijkomen die geïnhaleerd kunnen worden. Helaas zitten in de rook ook heel wat stoffen die voor de gezondheid een enorm schadelijk risico vormen. In een e smoker komen deze stoffen niet vrij door verbranding maar door verdamping. De elektrische sigaret heeft een batterij die vermogen levert aan de clearomizer, ofwel een verdamper. Deze brengt vloeistof uit een ampul of cartridge tot verdamping en het is deze damp die kan worden geïnhaleerd.

Nieuwe, spannende keuzes
Het mooie is dat er een ruime variatie is in cartridges, aan elk type kan de fabrikant andere stoffen aan de vloeistof toevoegen. Zo heb je cartridges met veel, gemiddeld, heel weinig of zelfs helemaal geen nicotine. Zo kan de e smoker een rol spelen als je van een nicotineverslaving af wilt komen. Bovendien zijn er allerlei spannende smaken mogelijk. Niet alleen tabakssmaken, maar ook mokka, koffie of zelfs fruitsmaken. Nieuwsgierig geworden? Kijk op http://www.targimobiliar.eu/ voor een compleet overzicht van de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *